Tuesday, February 21

I cant get it

Salam.

Hmmm.. How to start ehhhh.. Bila hati dah frust everything jadi tak best.. Dari happy terus moody benda yang sebelum ni buat hati girang jadi gelap semua.. I need to do comeback.. Jadi macam aku yang dulu..

When your target was so high and you cannot afford to achieve it nak buat macam mana kan.. Punah segala impian.. haihhh
But heyyyyyyyyyy Eqin, ni baru first sem lah.. You can try your best again next sem.. This time jangan main-main dah.. Do all your works, assignments, project sepenuh hati.. Bukan ala kadar je..  Okay I promise to myself.. 
Yang penting ikhlas buat kerja bukan sebab nak markah or do it because you NEED to do it..

Orang lain tu dapat 3 pointer dah bersyukur dah kau ni Eqin tak reti nak bersyukur nak mengadu2 kat blog bagai. T.T

Okay, Alhamdulillah aku bersyukur kpd Mu Ya Allah..
Atleast aku takda repeat.. Lulus semua..

Till Then :')

No comments:

Post a Comment