Wednesday, February 29

W I S H E S

Salam.

Ouh first thing first nak ucap good bye dekat 29 Feb yang datang hanya 4 tahun sekali.. Kita jumpa lagi yer.. Luckily tak lahir hari ni kalau x kempunan je nak tunggu birthday datang kemain lama.. Tiba-tiba rasa kesian kat siapa yang lahir 29 Feb.. T.T

And my wish kali ni harap bulan March yang mendatang dapat bagi hidup aku lebih bermakna *cehhh
Takda makna nya bermakna bagai maksud aku bulan ni aku start new sem, aku harap lecturer semua okay.. Aku harap boleh terima segala ujian and dugaan dengan tabah dan sabar.. Aku juga harap aku boleh terima segala ilmu yang diajar dengan senang..

Oh March, I really hope that there is nothing bad gonna hit me for this month and please gimme some cheerful life.

Semoga diberkati.

Till then.

No comments:

Post a Comment